In aceste vremuri de bejenie si restriste tu trebuie sa fii cel care salveaza lumea.

Trebuie sa faci imposibilul si sa faci ce ti se cere, adica sa stai acasa cu fundul pe canapea sau pe scaunul ala de gaming smecher si sa te joci!

I have been saving the humanity the whole time?

Sa nu va aud ca tocmai acum v-a lovit dorinta de a va plimbari prin parc sau de a orbecai pe strazi. Noroc ca mall-urile sunt inchise cu exceptia supermarketurilor si a farmaciilor. Si inca e bine. Posibil sa ne hraneasca armata cu pesmeti in curand. Hartia igienica nu e inclusa, dar presupun ca toti aveti baxuri acasa.

Ce sa joci cand totul se prabuseste in jurul tau?

Ai putea sa joci jocuri postapocaliptice ca Rage 2, Metro Exodus, Mad Max, Fallout 76, Wasteland 2. Astazi s-a lansat si Doom Eternal asa ca te asteapta cel putin 20 de ore carnage. Poate vei dobandi si niste skill-uri necesare de survival pentru vremurile ce vor urma.

Mult hulitul Fallout 76 primeste un addon cu … NPC-uri! Fallout 76 – Wastelanders apare pe 7 aprilie 14 aprilie 2020

Doar ce s-a lansat Beautiful Desolation:

In scurt timp va aparea si Wasteland 3, mai exact pe 19 mai 2020

Ai un VR Headset si un calculator performant? Half-Life – Alyx e cea mai tare chestie pe care poti sa o joci acum.

La cat timp disponibil ai acum, poti sa-ti reactivezi contul de WoW/WoW Classic sau Eve Online. Carantina e ideala pentru MMORPG-uri ;)

Ce joc eu?

Bag Warcraft 3 – Reforged (da, au mai reparat din bug-uri) si ma uit la replay-urile lui Grubby de pe Youtube. Absolut delicioase.

Am inceput sa joc Doom Eternal. Din cand in cand mai joc un CS GO – Arms Race si Heroes of the Storm. Am terminat Disco Elysium, pe care il pusesem pe pauza. Vreau sa joc Half-Life – Alyx, m-am pus la o coada de 8 saptamani pentru un VR-headset Valve Index. De pe 19 aprilie 2020 am inceput sa joc cu 4 prieteni Last Oasis care e absolut bestial.

Mai completez cu seriale: The Walking Dead, Star Trek – Picard, Homeland, Westworld, Better Call Saul. Recomand si See, varful de lance al platformei de streaming Apple TV.

Rip and tear, until your done! Carantina usoara! ;)