In timp ce aruncam o privire pe Top Charts din Appstore, am observat ca a aparut o aplicatie noua in top paid.

„Voicemod” i se zice si se lauda ca iti distorsioneaza vocea in timp real dupa 11 pattern-uri predefinite: Angry Bean, Dark Father, Optimod, Posessed, Storyteller, Cosmos, Agent, Idiotizer, Speechifier, Robot-e, Dj Trip.

Cum functioneaza Voicemod?

Daca folosesti castile, auzi in timp real, pe masura ce vorbesti, vocea ta distorsionata. In plus fiecare pattern/voce are niste efecte predefinite pe care le poti adauga cu tap pe ecran in timp ce vorbesti.

Voicemod - Your Father Voicemod

Astfel ii poti anunta pe colegii tai, folosind vocea „Dark father”, ca „Tu esti tatal lor, Alfa si Omega in acest colt de univers”, in timp ce pe fundal se aude „zanganit” de sabii laser care se incruciseaza furibund. De asemenea cu Angry Bean poti sa comanzi shaorma pentru toata lumea din birou, in aplauzele unui intreg stadion entuziasmat la maxim (efect pentru vocea Angry Bean).

Efectul de „ripple” care apare in momentul cand faci tap pentru a adauga diferite efecte este superb.

Fiecare inregistrare pe care o faci este adaugata la un playlist si de asemenea ii poti modifica foarte usor numele, pentru o identificare mai usoara pe viitor.

Concluzie

E o aplicatie amuzanta, cu o interfata foarte sexy si intuitiv de folosit. Sper sa nu folositi distorsionarea vocii pentru momentele intime cand luati ostatici si nu doriti sa fiti recunoscuti. Pentru ca nici chiar „Dark father” nu s-ar baga la asemenea josnicii.