O veste buna pentru fanii RPG-urilor! Wasteland 3 a fost anuntat si incepe campania de strangere a fondurilor.

Despre Wasteland 2 am scris un articol destul de lung si este considerat Fallout 3-ul pe care nu l-am avut :). A fost un joc superb si nu ma asteptam sa primesc o continuare asa repede.

Din ce zice inXile, in noul Wasteland 3 ne putem astepta la vehicule, environment care influenteaza jocul si un mod multiplayer „story-driven”. Actiunea se pare ca va fi in inghetatul Colorado unde nimeni nu auzit de rangeri. Cu alte cuvinte reputatia lor va trebui construita de la zero.

Vehicolul in care va calatori party-ul tau de rangeri va fi upgradabil si va putea fi folosit in lupta si ca storage pentru loot.

inXile si Brian Fargo (compania care sta in spatele jocului) a dezamagit oarecum fanii hardcore care au finantat campaniile de pe kickstater ale jocurilor anterioare (Wasteland 2 si Torment Tides of Numenera), deoarece au amanat lansarea Tormentului cu inca 9 luni din cauza developmentului pentru console.

Brian Fargo a renuntat la kickstater.com pentru campania de crowdfunding si foloseste acum fig.co in care este si membru in consiliu consultativ.

Cateva imagini folosite pentru campania de crowfunding de pe fig.co: