Nu stiu ce faceti voi, dar pe mine maine ma asteapta un drum Constanta -> Cluj de 10-11 ore :)

Update Meet Magento Romania 2015

A fost un eveniment destul de bine organizat, locatia a fost superba iar Clujul este un oras care merita vizitat.

Mangento 2.0 este pe drum, Ben Marks si Marius Strajeru au fost cei mai simpatici speakeri. Apropo de Marius, a prezentat un modul de facut module in Magento 2.0 – adica te scapa de toata bataia de cap cu creat XML-uri and stuff, mai putin fisierul de composer. Daca esti incepator in Magento, ar fi bine sa nu folosesti acest modul si sa creezi totul de la 0, pana inveti fundamentele platformei.

Evozon, sponsorul evenimentului, are cateva module interesante pentru platforma: un modul bazat pe Elastic Search sau Apache Solr pentru partea de cautare, Full Page Cache si Admin Toolbar.

404 Party a fost fun, si a fost un loc bun de a arata ca si „geeksii” stiu sa petreaca :)

Grand Hotel Italia Grand Hotel Italia Meet Magento
Meet Magento Girls Fun at Magento 404 Party

32 de speakeri, 25 de prelegeri, 10 workshopuri, 4 trackuri specializate si o petrecere nebuna, toate reunite sub egida celui mai mare eveniment de eCommerce din Romania: Meet Magento 2015.

Mai avem doar o zi pana la marea reunire a comunitatii comertului online din Romania. Dezvoltarea ecosistemului si impartasirea cunostiintelor intre specialisti si participanti reprezinta doua dintre cele mai mari obiective ale celei de a doua editii a evenimentului.

Unul dintre reperele conferintei este reprezentat de petrecerea „Party404”, care este cea mai mare petrecere din Transilvania organizata de developeri pentru developeri si pentru participantii conferintei Meet Magento. Scopul ei este sa adune sub acelasi acoperis toti developerii din oras pentru o noapte de distractie cu bauturi din partea casei, muzica
antrenanta si o multime de oameni frumosi. Anul acesta petrecerea va avea loc in Club Midi in 2 octombrie si este sponsorizata de Evozon.

Daca sunteti un proprietar de magazin online, un specialist Magento, un om de marketing sau aveti o simpla curiozitate pentru comertul online, conferinta Meet Magento nu trebuie ratata.

Meet Magento 2015 se va desfasura in 2 – 3 octombrie la Grand Hotel Italia, in Cluj Napoca, unde sunt asteptati peste 500 de participanti dornici sa invete lucruri noi, pentru a prospera pe piata online din Romania.

Pana in 1 octombrie, participantii isi pot achizitiona bilete in avans la pretul de 85 euro. Un bilet asigura accesul la conferinta, la workshopurile ce se desfasoara in a doua zi, dar si la afterparty Party 404 ce va avea loc in Club Midi.

Meet Magento Romania 2015 este sustinut deMicrosoft si Evozon si organizat in Romania de agentia web MindMagnet.