Totul a devenit atat  de informatizat si automatizat incat o sa ajungem sa comandam si berea online.

Impozitele le platesc deja online, pentru apartament si masina (cel putin in Constanta).  Enelul de asemenea, cu direct debit de la ING, isi ia banii singur din cont, nici nu ma mai obosesc sa raportez indexul. O data la 6 luni se face reglarea, probabil vine cineva de la Enel si citeste contoarele.

Telefonul? La fel cu direct debit, Orange isi ia abonamentul lunar din cont. Internetul ? Platesc facturile prin homebank pentru ca providerul meu nu a incheiat contract de direct debit cu banca.

Tot ce tine de IT ? LoL, online bineinteles..

In rest ? Pana si frigiderul e luat de pe net. Doar haine, mancare, pepsi si bere mai iau fizic din magazin. Ah! Uitasem de asigurarile pentru masina.

Dar s-a terminat, RCA-ul, rovinieta si CASCO le poti plati online. Asta dupa ce gasesti cea mai ieftina asigurare RCA sau CASCO bineinteles.

De unde cumperi cel mai ieftin RCA online?

Pai alegerile sunt nelimitate, o simpla cautare pe google iti intoarce sute de rezultate. Ideal ar fi sa fie un asigurator serios, ca sa nu te trezesti dat in judecata in caz ca tu esti vinovat de un eventual nefericit accident si respectivul sofer nu isi poate recupera prejudiciul.

Dar cel mai bine ar fi sa obtii si pretul cel mai mic pentru RCA de la asiguratorul respectiv. Emag s-a saturat sa vanda procesoare si storcatoare, asa ca a intrat si pe piata asigurarilor.

Comparatorul lor de preturi RCA este destul de performant si rapid. Introduci datele masinii tale (cilindree, putere, masa maxima, etc.) si obtii imediat oferte RCA de la principalii asiguratori cum ar fi Astra, Asirom, Omniasig, Allianz, Groupama, Generalli, Euroins s.a.m.d.

Surprinzator, desi imi cumparasem RCA-ul vineri, m-am trezit sambata ca ma suna curierul pe la 12 sa imi dea documentele.

Efectiv nici nu merita deranjul sa te duci fizic pana la un asigurator din oras. Totul se rezolva usor, comod, din fata calculatorului.

Conduceti atent si fara incidente!