Cea mai buna aplicatie de curs valutar pentru iPhone a primit update la 1.1.

roExchange este o aplicatie premium, atat prin design cat si prin functionalitatea si informatiile oferite.

Ce informatii?

In primul rand nelipsitul curs valutar BNR, cursul de la toate bancile din Romania actualizat din 30 in 30 de minute, cel mai bun curs vanzare/cumparare pentru euro si usd, convertor valutar super intuitiv, atat pentru cursul BNR cat si pentru cursul oferit de banci, istoric curs, grafice interactive. De asemenea, aplicatia este disponibila in romana, engleza, franceza si germana.

Poate fi customizata ca sa iti arate exact ce ai nevoie. Esti interesat de euro, lira sterlina si yenul japonez? Nimic mai simplu: te duci in configurare si alegi ca euro, lira si yenul sa apara pe prima pagina.

Versiunea 1.1 aduce suportul mult asteptat pentru rezolutia de iPhone 5, bug fixes, performanta imbunatatita, plus multe altele. Si cu ocazia noului update, tu poti sa castigi 5 coduri promotionale, astfel incat sa descarci roExchange gratuit!

Lasa un comentariu la acest post, in care sa zici in cateva cuvinte la ce ai folosi roExchange. Succes la concurs!

Concursul se incheie pe 15 iunie! Se vor extrage castigatorii dintre cei care au comentat la acest post folosind random.org

roExchange - Curs valutar home roExchange - Grafice curs valutar roExchange - Convertor valutar

Update 16 iunie 2013: Codurile pentru aplicatia roExchange au fost trimise celor care au comentat la acest post, fara tragere la sorti.