Broodwar, expansionul pentru Starcraft 1 aparuse aproximativ la un an de distanta.

Blizzard se pare ca are nevoie de mai mult timp in prezent, pentru a adauga 3 carcacei noi si continuarea la single player. Bine, bine, lucrurile sunt un pic mai complicate de atat… mai ales pe partea de multiplayer unde „balacing-ul” este esential.

Ultima veste legata de Starcraft 2: Heart of Swarm este faptul ca va putea fi testata in cadrul MLG Spring Championship, eveniment ce se va desfasura in intervalul 8-10 iunie in Anaheim Convention Center, California. Cei mai „pro” dintre „pro” jucatori de Starcraft 2 se vor bate virtuale pentru premii in valoare de  76.000$, primul loc avand rezervata o suma „derizorie” de 25.000$, bani numai buni de spart in Mamaia pe shaorme. Norocosii care vor da „attend”, o sa aiba ocazia sa incerce Heart of Swarm. Damn their souls to hell!

Primii clasati la acest concurs isi vor reprezenta tarile la Battle.net World Championship, event ce va avea loc in Asia anul asta.

In mod normal, ar trebui ca la 2 luni distanta dupa MLG Spring Championshim sa fie anuntat un closed beta pentru Heart of Swarm. Noroc ca vom avea Diablo 3 intre timp, pana se hotareste Blizzard sa lanseze expansionul.