Ziceai ceva de repetabilitate infinita?

Da. In dorinta de a rezolva problema din Diablo 3, legata de end game, Blizzard a facut un brainstorming intens si a nascocit ceva foarte interesant. Dupa ce termini Reaper of Souls, se face unlock la un nou mod de joc: „adventure”.

Celebru festival Burning Man e si in Diablo :) Modul Adventure Modul Adventure cu un prieten

Diferenta fata de cel clasic in care intrai si repetai aceleasi questuri, irosind timp sa gasesti monstrii, este ca acum iti alegi unul dintre acte cu toate waypointurile deblocate si primesti bounty-uri de la Tyrael. Bounty-ul reprezinta o actiune specifica de indeplinit, cum ar fi: du-te la nivelu 2 si trage-l pe Skeleton King de coada, curata complet un anumit dungeon, sau inspecteaza casa bantuita de pe aleea Primaverii.

Dai click  pe waypoint si te teleportezi in zona fierbinte care necesita atentia ta vigilenta. Dupa ce termini toate bounty-urile din actul respectiv, Tyrael te rasplateste cu un Horadric Cache, care poate contine tot felul de bunatati. De asemenea pentru fiecare bounty, primesti shard-uri, shard-uri cu care poti deschide un nephalem rift.

Ce este un nephalem rift?

Este o zona care nu mai exista in joc, generata complet random cu monstri din toate actele, cu orice tip de abilitati si atribute. In acest rift, structurat pe nivele, scopul e sa omori o cantitate suficienta de mobi, astfel incat sa isi faca aparitia boss-ul riftului. Tulburat din somnul lui, o sa fie foarte intrigat de eroii care au omorat porcoiul ala de monstri si o sa incerce sa-ti explice ca nu a cerut o reducere a populatiei. Dupa ce il convingi ca tu ai dreptate, o sa dropuiasca diverse chestii utile in bucatarie si mai ales blood shard-uri.

Ce sunt blood shard-urile?

And may the odds be ever in your favor

Sunt o noua moneda, paralela, precum e bitcoinul :). Cu bloodshard-uri poti sa cumperi de la un anumit vendor chestii ca la ruleta. Adica nu se stie ce-ti pica. Tu poti doar sa-ti alegi ce obiect doresti: amuleta, inel, ciubote, izmene, etc..Ce e clar ca toate sunt cel putin rare, dar e ca loto. Sa nimeresti ceva util, e noroc chior.

Ca de final

In opinia mea umila, Blizzard a reusit sa rezolve problema end-game-ului intr-un mod foarte elegant. Durata medie a continutului (campaniei) jocului e de aproximativ 5-6 ore daca esti bine echipat.

Addonul e reusit asa ca va urez succes la click fest!

Sa iau, sa nu iau legendara
Review Reaper of Souls – Diablo 3
5 (100%) 6 vote[s]