Sa revenim

Stay awhile and listen

Am purces la lupta cu barbarul abandonat, lvl 60 si 0 levele paragon (deja aude niste urlete de la jucatorii veterani: rusine!). Nu imi e :)

Reaper of Souls Arma ideala pentru epilat in zona inaccesibile The walking Dead?

Muntii de cadavre de pe strazile orasului m-au intampinat si cetatenii Westmarch-ului posedati sub ochii mei, au incercat sa-mi transmita gravitatea situatiei si imperativitatea de a stopa ingerul mortii sa-si duca la indeplinire planul „malefic”.

Tyrael ma informeaza ca acum cu Diablo disparut, ingerul mortii ii vede pe toti oamenii ca fiind o rasa de demoni, datorita obarsiei lor initiale.

O bucatica rupta din black soulstone, conectata si sincronizata ca prin bluetooth la piatra mama,  dezvaluie planurile lui Malthael cu ea. Ce pot sa va zic e ca, nu sunt bune deloc pentru muritori.

In peisaj apare si Adria (dezvaluita in jocul anterior ca fiind o apriga fana a stapanului ei, Diablo). Aceasta doreste nici mai mult, nici mai putin, decat sa isi vada idolul pasind din nou ca Elvis, in aceasta lume si asa secatuita de conflicte.

Astfel, batalia cu valurile de posedati si monstrii continua pana la portile vestitei cetati, cunoscuta sub numele de „Pandemonium Fortress”. Pandemonium este locul in care se desfasurau eternele batalii intre fortele iadului si  raiului, iar decorul este absolut superb, presat cu aroma ramasitelor vechilor conflincte. Cred ca raposatul Deckard Cain „o zice cel mai bine”:

„Can you believe this place? Did you ever dare to dream that you’d one day stand upon the crossroads between Heaven and Hell? This Pandemonium Fortress is truly miraculous.”

Cu parere de rau (spoilers ahead), a trebuit sa sifonez fortareata si sa ciocanesc la „usa” cetatii cu un battering ram imens pentru a putea sa-l scot pe Malthael de barba afara, la interval.

Pandemonium Fortress Cioc Cioc Pandemonium

Reaper of Souls impresioneaza prin level design, monstrii aproape toti noi, encounterele bine facute si nelipsite jurnale gasite pe parcusul jocului. Legat de jurnale, am apreciat foarte mult povestea dintre ingerul si demonita care au pus la cale sa fure The Worldstone si sa evadeze din Eternal Conflict pentru a construi lumea aceasta, Sanctuary

Economia de piata

Inapoi in oras te intampina un SRL nou, numit Mystic Artisan – Myriam Jahzia, care te ajuta cu enchanturi si cu transmogrify. Enchaturile iti permit sa schimbi atributele inutile de pe gear-ul tau cu altele, generate random dintr-o lista bine definita pe care o poti consulta inainte.

Mystic Artisan - Reaper of Souls

Transmogrify iti schimba aspectul itemelor de pe caracterul tau cu un alt design, dar doar daca l-ai descoperit in prealabil. Astfel poti arata fioros chiar daca tu esti un ursulet de plush echipat cu ce e mai prost pe lumea asta. Mie nu prea mi se pare corect, dar se pare ca restul jucatorilor apreciaza foarte tare aceasta vrajitorie.

Noul Loot 2.0 isi face treaba bine si cad iteme destul de echilibrate, pentru caracterul meu. Adio porcarii cu sufixe si farmat AH-ului in cautarea de echipament de calitate. Era chiar stupid inainte, sa gasesti iteme rare mai bune decat legendarele.

Review Reaper of Souls – Diablo 3
5 (100%) 6 vote[s]