In primul rand.. toata lumea incearca sa profite de aceste sarbatori pentru a mai mulge ceva cascaval de la amorezii infierbantati.

In numele dragostei, lipsa unei mici atentii poate cauza adevarate fenomene cataclismice de genul ghindei din Ice Age. De fapt asa au aparut continentele.

Placile tectonice in acest moment par stabilizate si nu vrei sa le perturbi in niciun fel, nu-i asa? Singura sansa sa pastrezi armonia telurica e sa cumperi ceva, nu conteaza ce, la care sa mai plusezi cu un buchet de flori!

Offf, stiu ai intrat pe acest post ca sa gasesti niste idei de cadouri, si eu in frustrarea mea, incerc sa te fac la fel de nefericit/nefericita ca mine :). Pai e vina mea ca am ajuns sa importam si sarbatori, de la Halloween pana la Sf Valentin? Nu era suficient ca nu se mai produce nimic in tara asta, ne mai trebuiau si 2 extra sarbatori? Deci hai sa dam ignore la Sf Valentin si Halloween.

Ok, dar cu Dragobetele cum ramane?

Conform Wikipedia,  se pare ca aceasta este ziua in care toate pasarile si animalele se imperecheaza. Dragobetele este o zi frumoasa de sarbatoare: „baietii si fetele au deci credinta nestramutata ca in aceasta zi trebuie ca si ei sa glumeasca, sa faca Dragobetele, dupa cum zic ei, ca sa fie indragostiti in tot timpul anului”.

Hehe, despre asta vorbim! Asa mai vii pe acasa! Cuvantul cheie e: „se imperecheaza”, „sarbatoresc”, „glumesc”!

Deci eu pana acum am glumit! Trebuie sa te pui serios pe treaba si sa revii cu picioarele pe pamant, in planul material, daca vrei sa te imperechezi si sa nu lasi aceasta placere doar pasarilor si altor vietuitoare.

Pentru „a ajuta” sarbatorirea acestei frumoase zile, ar fi utile niste cadouri care sa fie si folositoare.. eu sunt o fiinta practica. Asa ca uite niste idei de cadouri pentru Sf Valentin sau Dragobete in 2014: decat un lantisor mai bine un aparat de ingrijire personala cum ar fi epilator, placa de indreptat parul sau chiar un cantar daca cupidon ti-a destinat un grasunici!

In situatia terifianta in care partenerul e gamer sau gamerita, nu cred ca vei sarbatori Dragobetele. Totusi ar fi bine sa te documentezi un pic, sa vezi ce jocuri ii lipsesc, si sa il faci cel mai fericit om de pe pamant, cu un joc original, care merge jucat pe internet fara crack-uri si alte mizerii.

Daca il stii ca nu pune „siguranta” pe primul plan, ai putea sa-i sugerezi delicat acest lucru cu un antivirus!

Nu cred ca mai exista persoane care citesc carti  (in afara de mine bineinteles), dar daca are niste locuri libere in biblioteca poti incerca si cu asemenea prostioare.

Cum ramane cu ursuletii si inimioarele? Ce zici de un Undead Ted?

Undead Ted