Ca design efectiv, arata mult mai bine si mai curat. Dar multe chestii parca nu au fost gandite deloc si sunt aruncate in graba.

Usability

1. Meniul de categorii. Nu poti da click pe categoria principala, doar pe subcategorii. Si de multe ori iti vine sa dai click pe categorie, arunci un ochi si dupa aia sa alegi subcategoria. Acum nu se mai poate acest lucru. In plus div-ul cu categoriile are un dropshadow.. cand se deschide si se extinde spre dreapta, partea din dreapta nu are dropshadow. Dar deja astea sunt fineturi si eu o sa fiu iar acuzat de trolling.

Categorii principale fail
2. Preturile in catalog, sunt foarte mici, neboldate. Pretul e una din informatiile principale care trebuie afisata in magazin intr-un mod cat mai vizibil posibil.

eMag pret fail

3. Breadcrumbs-urile de sus parca sunt aruncate. Vezi poza:

eMag Breadcrumbs

In plus nu te poti intoarce in categoria principala cand esti in detalii produs, decat daca intri iar prin meniu. Din breadcrumbs nu poti.

4. Lista de categorii in momentul in care e deschisa, arata ca orice alt text din pagina, in loc sa iasa in evidenta.


Cautarea

Asta nu e ceva nou. Cautarea de mult timp e cam fail la emag. Ia cautati „iphone 5” de exemplu. Veti fi redirectionat catre o pagina cu o carte :)). E GG, nu va panicati..
@update: acum e fixed ;)

eMag cautare fail