Daca inca nu ati votat, e timpul sa va grabiti deoarece data limita se apropie cu pasi repezi!

Votezi si castigi!

Dupa cum am mentionat in articolul precedent,  Romtelecom s-a pus pe cautat cea mai buna aplicatie de business si pentru asta au facut un concurs pentru o a gasi cea mai cea!  Si nu numai concurentii sunt motivati prin premii interesante, dar si votantii – companiile care voteaza aplicatiile pot castiga o promovare in valoare  de 10 000 de EUR, in cadrul unei campanii de comunicare derulata de catre Romtelecom. Asa ca, nu ai nici un motiv sa stai deoparte. Voteaza si promovarea poate fi a ta!

O mica recapitulare

De la demararea campaniei, au fost inscrise in concurs peste 100 de aplicatii in concursul pe Romania, care mai de care mai interesante (well, most of them at least…) . Se vede ca unii concurenti  chiar si-au manifestat interesul si  au pus serios osul la treaba. Au fost postate si filmulete, care mie personal mi s-au parut cea mai interesanta parte a competitiei! Sunt cateva reusite, chiar amuzante dar avem si o tura de clipuri …  de-a dreptul stupide! Va las sa le descoperiti singuri!

In ceea ce priveste sectiunea internationala, avem si acolo aplicatii romanesti inscrise, 3 dintre ele fiind chiar in TOP 10, ceea ce inseamna ca au sanse reale la a castiga marele premiu! Deci voteaza-le, ce mai astepti!

Pentru mai multe detalii si a vedea mai indeaproape aplicatiile participante, intra pe site-ul de concurs Business Wall of Fame ! Cine stie, poate vei descoperi un concept de aplicatie de bussines care iti poate usura activitatea in compania ta si, votandu-l, il poti transforma mai repede in realitate! Asa ca voteaza, deoarece vei avea de castigat atat tu cat si producatorul aplicatiei!

Si cand se anunta castigatorii?

Castigatorii vor fi anuntati pana pe 15 august si suntem si noi curiosi cine va iesi invingator in fiecare dintre sectiunile propuse! Speram ca la sectiunea internationala sa avem un castigator din Romania si sa demonstram, inca o data, ca avem oameni capabili si creativi pe meleagurile mioritice!