Dropbox nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca ai nevoie de backup in cloud, e una dintre cele mai bune solutii.

Proiecte sensibile, fotografii, backup-uri de contabilitate, muzica, orice merita salvat, TREBUIE salvat.

Daca ai fost o furnicuta harnica pana acum (referrals, promotii, etc.), probabil ai in jur de 24-25 GB sau poate chiar mai mult. Cum niciodata spatiul nu va fi suficient, ce zici de inca 48 GB gratuit pentru 2 ani?

Ce trebuie sa fac? Pot sa sacrific o pisica?

Chiar nu. E suficient sa ai un telefon HTC sau Samsung (Galaxy S3, S4) de generatie mai noua, care vine cu Dropbox preinstalat. Daca nu il ai preinstalat si il instalezi din playstore, promotia nu se va activa.

Primul cont de Dropbox care se logheaza in aplicatia de pe telefonul mobil, primeste 48 GB gratis. Daca nu ai un cont de Dropbox, e timpul sa iti faci unul.

Mai multe detalii despre aceasta promotie care e deja de vreo 2 ani activa, vezi aici: https://www.dropbox.com/help/297/en

Mi-ai dat teapa. Nu am nici Samsung si nici HTC de generatie noua.

Ce sa zic, ghinion. Poate reusesti sa te loghezi de pe telefonul vreunui prieten/ruda care nu are nicio treaba cu smartphone-urile si oricum nu va sesiza hotia ta. Poate poti sa te loghezi de pe vreun telefon promotional afisat in vreun showroom. Bad boy! O sa arzi in iad. Sau poate vrei sa te risti cu vreun ROM hackuit. Dar asta o faci pe barba ta.

Nu incurajez hotia, asa ca te rog uita de metodele astea :).

De ce le-am insirat atunci? Eh, prima scuza care imi vine in minte, e ca poate tu, citind aceste randuri, te vei putea proteja sa nu devii victima unui prieten binevoitor care chipurile vrea sa iti butoneze noul S4/S5 sau HTC One :)

Merita bataia de cap pentru 2 ani de extra spatiu gratuit?

Pai Dropbox se lauda ca, in momentul cand iti va expira promotia, sau abonamentul platit, fisierele uploadate nu se vor pierde, ci doar se va dezactiva sincronizarea si adaugarea de fisiere noi. Iar promotii noi cu siguranta vor mai fi.

Succes la backup/sincronizat date, zgarcitule!